lørdag den 31. maj 2014

Vejledning

Efter god vejledning fra vores vejleder. Er vi nu rigtig godt i gang med at bygge videre på vores opgave.
Det næste bliver at få sat selve opgave sammen og komme med konkrete eksempler i vores teori ud fra vores case.


Pt er vi ikke så gode til alle sammen at komme ind og skrive på vores blog. Da det driller lidt med at vi ikke kan logge ind samtidig. Dette skyldes nok at bloggen kun er beregnet til at der er en bruger. Dette har vi dog valgt at se lidt bort fra, da vi syndes det er et smadder godt redskab, at kunne bruge i fremtiden. Da vi på den måde altid ved hvor vi kan finde vores teori og gode link.

Så pt foregår alt kommunikation over nettet på facebook, hvor alt vi har skrevet bliver lagt op og alle kommer med kommentarer. Vi har så valgt en der er ansvarlig for at få lagt det hele op på bloggen.
Vi kan næsten alle sammen finde rundt inde på bloggen, da der kun er 1 i gruppen som ikke er van til at arbejde med blog fra vores linjefag.
Derfor har vi valgt ikke at bruge flere kræfter på at få det op at køre, så vi alle sammen kan komme på samtidig. Da alle kan hente de oplysninger de skal bruge.

Planene er at den ene i gruppen som ikke er vant til bloggen bliver sat ind i det af de andre og der ved opnår fortrolighed med det arbejde og de fordele der er i at bruge blog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar